Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/berettacv/domains/berettacvketels.nl/public_html/pageholder.php on line 14

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/berettacv/domains/berettacvketels.nl/public_html/pageholder.php:14) in /home/berettacv/domains/berettacvketels.nl/public_html/pageholder.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/berettacv/domains/berettacvketels.nl/public_html/pageholder.php:14) in /home/berettacv/domains/berettacvketels.nl/public_html/pageholder.php on line 2
CV-ketels van Beretta - betrouwbare HR-Ketels en VR-ketels

HR ketels

De meest verkochte ketels in Nederland zijn de zogenaamde Hoog Rendements ketels, ook wel HR-ketels genoemd. Doordat de rookgassen condenseren komt er extra warmte vrij die ten goede komt aan uw verwarming en warm water. Goed voor het klimaat en voor uw portemonnee!

Een HR-ketel kan niet zonder meer op iedere installatie worden aangesloten. De rookgas-afvoer dient bestand te zijn tegen condenswater en er dient altijd een aansluiting op het riool te worden gemaakt.

Wij hebben de Beretta Mynute Green 28 HR-ketel in ons assortiment: een bijzonder zuinige HR-ketel die veel warm water levert en zeer geschikt is voor radiatoren en vloerverwarming.

beretta cv ketels

VR ketels

Er zijn situaties denkbaar waar een HR ketel niet kan worden geplaatst. Hier biedt dan een Verbeterd Rendements ketel (of VR-ketel) uitkomst.

Het rendement van een VR ketel is lager dan het rendement van een HR ketel maar nog altijd hoger dan van een oude conventionele ketel. De Beretta Mynute 24 of 28 VR-ketel is dan een uitstekende keuze: compact en betrouwbaar en met een overvloed aan warm water.